Využijte slevu na korejskou kosmetiku. Slevový kód: korea15

Pořádná hydratace pleti a její jarní detox

S přicházejícím jarem je potřeba dopřát pleti pořádnou dávku hydratace.

Pokožka je po zimně unavená bez jiskry, chybí ji vitamíny a hydratace. Vypadá sklesle, je suchá a bez známky energie. A to je důvod, proč je vhodné pleti dopřát intenzivní hydrataci a doplnit potřebné vitamíny.


Sérum:

Doporučuji vybrat hydratační a účinné sérum, které nejlépe obsahuje kyselinu hyaluronovou, pokud možno nízkomolekulární, nebo mix vysokých a nízkých molekul. Kyselina hyaluronová dokáže pojmout až 1000 násobek vody, než je její hmotnost, a díky nízkým molekulám prostoupí až 40% hluboko do pleti. Na našem e-shopu, můžete zakoupit velmi oblíbenou kombinaci kyseliny hyaluronové s kolagenem dohromady v jedné skleničce, jako sérum ETANI 2v1.


Skvělým pomocníkem je také LuCosmetics Kyselina hyaluronová, která vaší pokožce dodá pořádnou dávku hydratace, regenerace, zvláční ji, a také se pyšní antioxidačními a hojivými účinky.

banner lu

Denní krém:

Denní krém zvolte takový, aby nebyl příliš mastný a tím pádem těžký pro pleť. Vyzkoušejte náš Denní liftingový krém s hadím jedem, který je velice lehký a jemný. Má vytvořenou unikátní molekulu, díky které se velice rychle vstřebává do pleti. Navíc obsahuje kyselinu hyaluronovou, avokádo, bambucké máslo, arganový olej a jiné látky, které jsou nepostradatelné pro hydrataci pleti.

Olej:

Oleje jsou doslova jemným pohlazením pro každou pleť, včetně té mastné. Je pravidlem, že mastnota přitahuje mastnotu, tudíž se nemusíte bát, že olej nemůžete aplikovat na mastnou pleť. Právě naopak, olej dokáže zmírnit mastnotu a akné na pokožce. Celkově jsou oleje na pleti příjemné a dopřejí pokožce relaxaci, regeneraci, pružnost a jiné. U nás najdete dokonalý Antistresový, nebo Švestkový olej, který si zamilujete pro jejich vůni, ale i skvělé vlastnosti na pleti.