Využijte slevu na korejskou kosmetiku. Slevový kód: korea15

Tvoříme účinné vitamíny na vlasy s láskou a péčí o vaši krásu

Jak probíhal vývoj LuCosmetics Vitamínů na vlasy?

Když jsem se rozhodla začít tvořit vitamíny pro vlasy, měla jsem na paměti jedno hlavní pravidlo - chtěla jsem vytvořit opravdu účinný produkt, který skutečně přinese výsledky, nikoli jen prázdný marketingový trik na zákazníky. Více než rok a půl jsem strávila vývojem, a výsledkem je můj nejdelší a nejdůležitější projekt - účinné vitamíny na vlasy, o kterých jsem pečlivě přemýšlela od samého jádra.

Vitamíny na vlasy obsahuje 18 důležitých složek, které byly pečlivě vybrány pro maximální účinnost. Při jejich tvorbě jsem kombinovala tradiční ingredience, jako je osvědčená kopřiva, s moderními látkami, jako je například kyselina hyaluronová, o níž se málo ví, že má blahodárné účinky na pokožku hlavy. 

Přečtěte si více o účincích jednotlivých složek.

Osobně mám tu radost, že moje vlasy jsou velmi husté a dlouhé, proto jsem během vývoje vitamínu volila složky tak, aby i vy, kteří řešíte různé problémy se svými vlasy (například vypadávání vlasů, nebo pomalý růst) měli šanci konečně získat nádherné a zdravé vlasy. Věřím, že náš produkt dokáže přinést výsledky, i když to může být proces, který vyžaduje trpělivost. První výsledky se obvykle dostavují až po půl roce pravidelného užívání, ale pevně doufám, že budete s našimi vitamíny spokojeni a pomohou vám dosáhnout zdravých a dlouhých vlasů, po kterých toužíte.

Chtěla bych poděkovat Kristýnce Bártkové, která se také zapojila do tvorby vlasových vitamínů. Bylo pro nás důležité spolupracovat s někým, kdo sdílí naši vášeň pro péči o vlasy a touhu vytvořit něco opravdu účinného a kvalitního. Doufáme, že naše snaha a péče se odrazí ve výsledcích, a budeme s Kristýnkou nadšené, pokud nám pošlete fotky vašich vlasů před a po užívání našich produktů. Vaše zkušenosti jsou pro nás cenné a pomáhají nám neustále zdokonalovat naše vitamíny.

A nakonec, nezapomeňte, že krásné a dlouhé vlasy jsou korunou vaší krásy. Jsou to náš osobní šperk, který nás činí unikátními. Pečujte o své vlasy, ať už s našimi vitamíny, nebo jinými produkty, a dopřejte jim tu nejlepší péči. Vaše spokojenost a sebevědomí se odrazí ve vašem celkovém vzhledu. Buďte hrdí na své vlasy, ať vás provází radostí a zdravím!