Využijte slevu na korejskou kosmetiku. Slevový kód: korea15

Hydrofilní oleje. Víte jak, a proč je používat? Poznejte jejich tajemství.

Poznejte tajemství hydrofilních olejů

Hydrofilní oleje nejsou ledajaké oleje. Jsou to oleje, které v sobě obsahují navíc ještě jednu důležitou složku, a to emulgátor. Emulgátory slouží v kosmetice k tomu, aby dvě neslučitelné složky (například voda a olej) vytvořily jednu stejnorodou směs. Hydrofilní olej je potřeba smíchat s pár kapkami vody, aby fungoval správně. Po smíchání se vytvoří jemná emulze, která čistí pleť, odstraňuje z pleti mastnotu a nečistoty. Hydrofilní oleje nevysušují pokožku, čímž chrání její přirozený ochranný mikrofilm a nenarušují její pH. Vaše pokožka bude nejen očištěna, ale zároveň vyživená, zjemněná a zregenerována. Hydrofilní odličovací produkty naleznete také ve formě odličovacích balzámů, sér i krémů. *Hydrofilní olej neslouží jako náhražka krému, séra, či oleje.

Hledáte šetrné odlíčení pleti?

Pak vám bude vyhovovat LuCosmetics hydrofilní sérum cherry. Naše hydrofilní sérum se skládá z hroznového a mandlového oleje, je vhodné na všechny typy pleti včetně citlivé. Nádherně voní po třešních a má velmi jemnou strukturu.

Jaké účinky mají oleje obsažené v séru?

Hroznový olej

Hroznový olej hydratuje pokožku, chrání přirozený kolagen v pokožce. Obsahuje adstrigentní látky, díky kterým póry mazových žláz místně zužuje, neucpává póry. Hroznový olej chrání pokožku před vysušením a uzamyká v ní hydrataci.

Mandlový olej

Patří mezi nejcennější a nejluxusnější oleje, je bohatý na vitamíny, minerály a nenasycené mastné kyseliny. Pleť zjemňuje, neucpává póry a má vysoký podíl bioaktivních látek.


Tip.: Hydrofilní olej doporučujeme použít s LuCosmetics antioxidačním pleťovým tonikem. Tyto dva produkty jsou navržené tak, aby se vzájemně doplňovaly.